ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Άψογη οργάνωση & Ασφάλεια!

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές τελωνειακές αποθήκες, χωρίς υγρασία και ασφαλείς, για τη φύλαξη επίπλων, εμπορευμάτων, ολόκληρου του νοικοκυριού σας και του εξοπλισμού ενός γραφείου ή μιας εταιρείας. Εσείς πληρώνετε μόνο για το χώρο που καταλαμβάνουν τα εμπορεύματά σας και μόνο για το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης. 

Η συσκευασία από το κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών αποτελεί εγγύηση ασφαλείας. Στην Top Logistics, στη Θεσσαλονίκη, συσκευάζουμε από ένα αντικείμενο έως ένα πλήρες φορτίο και αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ των επίπλων-οικοσκευών-εμπορευμάτων σας. Η συσκευασία σε παλέτες ειδών, όπως ηλεκτρικά/έπιπλα/υαλικά/μικροαντικείμενα/έργα τέχνης/εμπορεύματα κ.ά. είναι πλέον η ειδικότητά μας. Συσκευάζουμε όλα τα είδη τα οποία δεν θέλετε να μεταφέρετε, αλλά να τα αποθηκεύσετε και να τα προστατέψετε από τη φθορά του χρόνου.

Διαθέτουμε μεγάλες αποθήκες που μπορούν να φιλοξενήσουν οικοσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό γραφείων. Η δυνατότητα αποθήκευσης προσφέρεται για όσο χρόνο επιθυμείτε, από λίγες ημέρες μέχρι και χρόνια. Έχετε τη δυνατότητα να επισκέπτεστε το χώρο που σας έχει διατεθεί (κατόπιν συνεννόησης), ακόμη και να προσθέτετε ή να αφαιρείτε αντικείμενα. 

Συσκευάζουμε τα πράγματά σας με τον κατάλληλο τρόπο που απαιτεί μια αποθήκευση και τα αποθηκεύουμε σε χώρους που εξασφαλίζουν την ασφαλή και ακέραιη διαφύλαξή τους, καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στις αποθήκες μας. Με αυτοματοποιημένα συστήματα αποθήκευσης και συσκευασίας αποβλέπουμε στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εκτέλεση των λειτουργιών μας. Φιλοσοφία μας, η συνεχής βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, με στόχο τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων σας, πάντα, στον προγραμματισμένο χρόνο. Οι αποθηκευτικοί χώροι μας φυλάσσονται με όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας.