ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ 

Ταχύτητα, Υπευθυνότητα, Αξιοπιστία!

μεταφορές

  1. Αυθημερόν αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σωστό δίκτυο ανταποκριτών.
  2. Μετακομίσεις επιχειρήσεων & οικιών.
  3. Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων και οικοσκευών.
  4. Φορτοεκφορτώσεις με Κλαρκ και ανυψώσεις εμπορευμάτων.

Οποιαδήποτε μεταφορά γίνεται άμεσα, γρήγορα, με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος! Εσείς δεν έχετε να κάνετε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να μας καλέσετε. Αναλαμβάνουμε πρακτόρευση και μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού. Παρέχονται υπηρεσίες εθνικών και διεθνών μεταφορών πλήρους φορτίου, αλλά και συνδυασμένες αποστολές, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αστικών διανομών, πάντα μέσα στο πλάνο που εσείς θα θέσετε. Η κάθε παράδοση γίνεται εγγυημένα μέσα σε όλα τα αστικά κέντρα της χώρας, αλλά αν εσείς το επιθυμείτε, τα εμπορεύματά σας μπορούν να φυλαχθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα στις αποθήκες μας και να παραδοθούν την ώρα και την ημέρα που θέλετε. 

μετακομίσεις

Η ειδίκευση και η πολυετής εμπειρία μας στις μεταφορές και μετακομίσεις αποτελεί εγγύηση της δικής σας μεταφοράς και μετακόμισης. Με τη χρήση των ανυψωτικών μηχανημάτων μας, εγγυόμαστε για την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας, προστατεύοντάς τα από φθορές, ενώ παράλληλα εξυπηρετούμε και τις πιο απαιτητικές μετακομίσεις.Η μεταφορά της οικοσκευής και των εμπορευμάτων σας είναι σημαντική υπόθεση, αφού τα αντικείμενά σας έχουν μεγάλη αξία για εμάς. Όλα τα αντικείμενα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας μεταφέρονται με προσοχή, οργάνωση και μεθοδικότητα, αφήνοντάς σας πλήρως ικανοποιημένους και εμάς… αντάξιους της εμπιστοσύνης που μας δείξατε! Αναλαμβάνουμε επίσης τη μεταφορά επιχειρήσεων, καταστημάτων, γραφείων κ.λπ., ανεξαρτήτως μεγέθους. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά του εξοπλισμού και τη συσκευασία των επίπλων, των αρχείων και των προϊόντων σας. Η Top Logistics εγγυάται για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά, έτσι ώστε να συνεχισθεί η εργασία σας με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο.

διανομές

Μετά από πολύχρονη συνεργασία με εταιρείες που απαιτούν door to door εξυπηρέτηση, η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις που έχουν σαν κύριο γνώμονά τους την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε διανομές σε όλους τους νομούς του ελλαδικού χώρου βάσει σωστού χρονοδιαγράμματος, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο κυριότερος στόχος: η ικανοποίηση του πελάτη. Στο πελατολόγιό μας περιέχονται μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, που μας εμπιστεύονται για τις διανομές των προϊόντων τους σε όλη την Ελλάδα.